Cursussen

OUDERCURSUS Babygebaren
Wil je méér gebaren leren en oefenen, dan is een cursus een aanrader voor jou. Leer tijdens deze interactieve cursus de eerste 70 basisgebaren aan in drie bijeenkomsten, verspreid over een periode van ong. 2 maanden. Zo heb je tussen de bijeenkomsten de tijd om thuis te oefenen met de gebaren en kun je tijdens de volgende bijeenkomsten vragen stellen over de praktijk en met andere ouders van gedachten wisselen over het geleerde.

Aantal deelnemers: vanaf 6 personen
Kosten 3 bijeenkomsten: €70 per persoon (€85,- per stel)


PRIVÉCURSUS Babygebaren
Als je het prettig vindt om een cursus te volgen zonder andere cursisten erbij, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dit kan bij jou of mij thuis.

Aantal deelnemers: max. 2 personen
Kosten 3 privé bijeenkomsten: €85,- voor 1 persoon (€100,- voor 2 personen)

 

GROEPSCURSUS Babygebaren
Vind je het leuk om een cursus te volgen met bevriende stellen, de opa en oma van je kind, de vaste oppas of andere (bekende) belangstellenden? Dat kan. Stel zelf een groep samen. Diegene die zijn huis openstelt ontvangt een attentie als dank voor het openstellen van het huis.

 

Aantal deelnemers: min. 6 personen
Kosten 3 bijeenkomsten:  €70,- per persoon (€85,- per stel)

 

 

De locatie kan zijn: bij jou of bij mij thuis, op locatie in een restaurant, café, winkel, etc. Alle workshops zijn incl. koffie/thee/limonade en iets lekkers erbij.

 

Voor alle workshops en cursussen geldt, dat er op verzoek ook gebruik gemaakt kan worden van Christelijke boeken en liedjes om de gebaren mee aan te leren.

 

Mijn werkgebied is: Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Oegstgeest en Noordwijk.  Daarbuiten kunnen we de mogelijkheden altijd bespreken.
info@marielieve.nl