Professionals

VOORLEESHALFUUR OP JULLIE GROEP
Willen jullie een voorleeshalfuur met gebaren bij jullie op de groep, om de kinderen de gebaren bij het (zelfgekozen) boek en het thema te leren?
Boek dan een voorleeshalfuur voor de kinderen.

Vraag naar de mogelijkheden op maat.

WORKSHOPS EN CURSUSSEN VOOR PROFESSIONALS IN DE OPVANG/CRÈCHE/BASISSCHOOL
Willen jullie gebruik maken van baby- en kindergebaren op jullie werk, of gebruiken jullie het al en willen jullie het opfrissen en/of uitbreiden, neem contact met me op voor een programma op maat, ook kun je alvast in de Agenda van deze website kijken of er al iets voor jullie bij zit!

SAMENWERKING
Marie-Lieve Baby- en Kindercommunicatie staat open voor samenwerking met andere professionals in het geven van workshops en cursussen.
Heb je een goed idee, neem contact met me op.

 

De locatie kan zijn: bij jullie op het werk of op locatie in een restaurant, café, winkel, etc. Alle workshops zijn incl. koffie/thee/limonade en iets lekkers erbij.

Voor alle workshops en cursussen geldt, dat er op verzoek ook gebruik gemaakt kan worden van Christelijke boeken en liedjes om de gebaren mee aan te leren.

 

Mijn werkgebied is: Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Oegstgeest en Noordwijk.  Daarbuiten kunnen we de mogelijkheden altijd bespreken.
info@marielieve.nl